jezik / language / sprache / la langue / Язык / la lingua / gjuha / el idioma

serbian usa DE FR RU IT AL ES
EVENT Group d.o.o.

24/7 Telefon 24/7

+381 (0)63 106 28 36

office@eventgroup.rs

Kontakti


EVENT Group d.o.o.

Address:
Bulevar despota Stefana 18/41
11000 Beograd, Srbija

Phone: +381 (0)11 32 32 531
Fax: +381 (0)11 32 24 511
Mob.: +381 (0)631062836 - në dispozicion 24h

Email: office@eventgroup.rs
Website: www.eventgroup.rs

PIB: 105 887 532
MB: 20471034


Nga të tjerët dallojmë edhe për faktin se mund të na kontaktoni edhe jashtë kohës zyrtare të punës (prej 9-17h) duke thirrur në telefon:
+381 (0)63 10 62 836, dhe mund të merrni vlerësimin e shpenzimit në afatin më të shkurtër.

Vlerësimi falas

Vlerësimi i shpejtë dhe falas i shpenzimeve dhe
kohës së duhur për shërbimin e kërkuar.

Telefon 24/7 +381 (0)63 106 28 36

Copyright © 2014 EVENT Group d.o.o.