jezik / language / sprache / la langue / Язык / la lingua / gjuha / el idioma

serbian usa DE FR RU IT AL ES
EVENT Group d.o.o.

24/7 Telefon 24/7

+381 (0)63 106 28 36

office@eventgroup.rs

Organizimi i evenimenteve

Ekipi jonë mund të kontribuojë që evenimenti juaj të jetë maksimalisht i suksesshëm ashtu që do t’ju lirojmë nga të gjitha brengat organizative dhe logjistike.

Na kontaktoni për konsultime dhe vlerësimin e buxhetit falas.

Vlerësimi falas

Vlerësimi i shpejtë dhe falas i shpenzimeve dhe
kohës së duhur për shërbimin e kërkuar.

Telefon 24/7 +381 (0)63 106 28 36

Copyright © 2014 EVENT Group d.o.o.