jezik / language / sprache / la langue / Язык / la lingua / gjuha / el idioma

serbian usa DE FR RU IT AL ES
EVENT Group d.o.o.

24/7 Telefon 24/7

+381 (0)63 106 28 36

office@eventgroup.rs

Marrja me qira e pajisjeve për përkthim simultan

Marrja me qira e pajisjeve për përkthim simultan më së shpeshti nënkupton kabinën e përkthimit, pajisjet e domosdoshme teknike, receptorët për dëgjues, mikrofonat, zërimin, etj. Teknikët tanë me përvojë kanë mundësi t’ju dalin në ndihmë dhe tërësisht t’ju lirojnë nga brengat lidhur me audio-video pajisjen, inçizimin, formatimin e prezantimit të folësve, shpërndarjen e mikrofonave pa tel, etj.

Me pajisjet tona moderne, praktike, me kualitet të lartë, nuk do të dëgjoni shushuritje dhe as nuk do të keni telashe në momente të rëndësishme të prezantimit. Teknikët tanë kontrollojnë disa herë të gjitha elementet (receptori, zëri, sinjali) para fillimit të konferencës dhe kështu mundësinë e problemeve teknike e zvogëlojnë në minimum.

Çdo ngjarje është e veçantë - na dërgoni pyetje, ne ju dërgojmë ofertën tonë.

Vlerësimi falas

Vlerësimi i shpejtë dhe falas i shpenzimeve dhe
kohës së duhur për shërbimin e kërkuar.

Telefon 24/7 +381 (0)63 106 28 36

Copyright © 2014 EVENT Group d.o.o.