jezik / language / sprache / la langue / Язык / la lingua / gjuha / el idioma

serbian usa DE FR RU IT AL ES
EVENT Group d.o.o.

24/7 Telefon 24/7

+381 (0)63 106 28 36

office@eventgroup.rs

O nama

Sa promenama nastalim 2000. godine i rastom potražnje za uslugama prevođenja, javila se veća potreba za profesionalnim i izuzetno preciznim i kvalitetnim stručnim prevodiocima koji mogu ispuniti i najzahtevnije standarde stranih i domaćih korporacija.

Tada se isprofilisala posvećena grupa usmenih i pismenih prevodilaca koji čine jezgro našeg tima.

Stalnim rastom i vođeni željom naših klijenata da objedinimo usluge, obezbedili smo i kompletnu tehničku opremu. Sledeći korak je bio da klijentima pružimo logističku pomoć oko organizacije događaja i velikih skupova.

Sada smo u mogućnosti da organizujemo smeštaj, prevoz, ketering i sve ostale propratne sadržaje, sa i bez prevodilačkih usluga.

Kod klijenata sa kojima imamo izgrađeno poverenje smo se našli i u prilici da svojom ekspertizom pomognemo i kao konsultanti u oblastima ljudskih resursa, knjigovodstva, administracije, izrade vizuelnog identiteta kao i strateškog planiranja.

Naš cilj je da ostanemo među prvih pet najboljih firmi u pružanju usluga iz oblasti našeg poslovanja, da povećamo broj zadovoljnih klijenata i održimo najviši nivo kvaliteta.

Besplatna procena

Besplatna i brza procena troškova i
potrebnog vremena za traženu uslugu

Telefon 24/7 +381 (0)63 106 28 36

Copyright © 2014 EVENT Group d.o.o.